#
< back

Proprietarul brand-ului ActiveJet primește premiul Golden IT Ace


Owner of the ActiveJet brand receives the Golden IT Ace award 

ACTION S.A. a primit premiul Golden IT Ace (Asul de aur în IT) la categoria “Distribuitor” pentru a doua oară.

Premiul a fost acordat pentru reușitele grupului ACTION, inclusive pentru succesul de piață al mărcii ActiveJet.

TRevista lunară a acestui sector de industrie, Reseller News, a acordat titlul de Golden IT Ace companiilor care au înregistrat un succes notabil în confruntarea cu provocările unei piețe exigente. ACTION S.A. a obținut premiul la categoria “Distribiutor” pentru a doua oară consecutiv. Întregul grup ACTION a fost premiat pentru: vânzarea a mii de servere ACTINA către CERN, pentru succesul de piață al mărcii ActiveJet, pentru menținerea poziției de lider în rândul producătorilor polonezi de servere, pentru pătrunderea de success pe piața germană și pentru acțiunile care au avut ca scop crearea de parteneriate în rândul retailerilor oferind support și noi oportunități de creștere.

Premiul a fost înmânat de către organizatorii competiției Președintelui ACTION S.A., Piotr Bieliński.

Ceremonia de premiere a avut loc pe 12 iunie 2014 la sediul Societății Medicale din Varșovia. Câștigătorii au fost aleși în cadrul unui concurs de popularitate organizat pe site-ul Reseller News.

 
Toate marcile inregistrate sunt proprietatea autorilor. Utilizarea acestora a fost facuta doar in scopuri de referinta. © ActiveJet