#
< back

Proces de fabricație certificat ISO de către BSI


Procesul de design și fabricație al consumabilelor pentru imprimantă ActiveJet a fost certificat cu succes conform ISO 9001:2008 și ISO 14001:2004 de către British Standards Institution Group Polska, o autoritate recunoscută la nivel global. BSI Polska este o ramură a British Standardisation Institute din Londra, una dintre cele mai vechi organizații de evaluare a calității produselor.

Certificatul de Management al Calității ISO 9001:2008 confirmă faptul că sistemul nostru de management respectă acest standard acceptat global, ce stabilește standardele de calitate a sistemului de management pe care trebuie să le îndeplinească o organizație. Standardul asigură managementul implicării angajaților în eforturile de construire a unui sistem de management orientat către nevoile clienților, o abordare bazată pe proceduri, îmbunătățire constantă, evaluarea regulată a satisfacției clienților, monitorizarea produselor și a proceselor, etc.

ISO 14001 este un standard internațional care specifică metodele ce trebuie urmate pentru implementarea sistemelor de management al protecției mediului. Ajută organizațiile să definească regulile pentru a obține un echilibru sustenabil între profitabilitatea operațiunilor și minimizarea amprentei de carbon. Organizațiile care implementează cu success acest standard sunt cele care ating ambele obiective.

Obținerea certificărilor ISO 9001 și ISO 14001pentru design și pentru procesul de fabricație din partea BSI Group,una dintre cele mai prestigioase organizații de evaluare din lume, arată nivelul superior al standardelor pe care le-am implementat la ActiveJet. Compania noastră oferă consumatorului produse ce îmbină cele două avantaje cheie ale pieței– calitate și preț avantajos. Acceptarea certificării ISO acordate de British Standardisation Institute, o organizație cu peste 110 ani de experiență, pot fi liniștit la gândul că produsele noastre îndeplinesc și așteptările celor mai pretențioși consumatori, , a declarat Rafał Ornowski, Reprezentantul Consiliului de Administrație al mărcii.

Certificatele au fost acordate la începutul lui septembrie 2012 și vor rămâne valide până în octombrie 2013 (pentru ISO 9001:2008) și februarie 2014 (pentru ISO 14001:2004). În 2004, BSI Group Polska a certificat sistemul de management folosit de ACTION S.A., prorietara mărcii ActiveJet,  cu standardele ISO 9001 și ISO 14001, care au fost urmate de certificarea ISO 27001 în 2008. În prezent, procesul de certificare a fost extins pentru a include design-ul și fabricația consumabilelor pentru imprimante.

 
Toate marcile inregistrate sunt proprietatea autorilor. Utilizarea acestora a fost facuta doar in scopuri de referinta. © ActiveJet