#
< back

Medalia de aur – Laureat al consumatorilor 2014


Consumers Golden Laurel 2014 

ActiveJet a câștigat a șasea medialie de aur ca și Laureatul Consumatorilor la categoria “Consumabile pentru imprimante”. Acest lucru confirmă faptul că acest brand se bucură de o încredere din ce în ce mai mare în rândul clienților. Produsele ActiveJet au fost alese de 44% dintre participanții la studio, urmate de Black point cu 28% și Printe cu 12%.

“Laureatul consumatorilor” (“Laur Konsumenta”) este cea mai importantă initiativă din Polonia pentru evaluarea produselor direct de către consumatori. Clienții votează prin intermediul websit-urilor Agora S.A., ziarul Gazeta Prawna și website-uri ale canalelor regionale de media. În plus, votul este posibil prin telefon și pe site-ul proiectului (site-ul oficial “Laur Konsumenta”). În cadrul sondajului, consumatorii selectează produsele pe care le consideră cele mai bune și demne de a fi recomandate prietenilor.

“Cea de-a șasea medalie de aur consecutivă este o confirmare a calității și a recunoașterii mărcii noastre. Sistemul de vot al consumatorilor este foarte clar și correct și ne demonstrează că eforturile investite în consolidarea încrederii în produsele ActiveJet dă roade. Premiul ne-a fost oferit chiar de către consumatorii noștri iar ei sunt oamenii pentru care noi muncim. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor acestora ne extindem în mod constant gama de produse. După cum puteți vedea, în ciuda condițiilor de pe piață, ne merge foarte bine”, a declarat Rafał Ornowski, Reprezentant al Consiliului Director al ACTION S.A, proprietara ActiveJet.

Vezi the diploma

 
Toate marcile inregistrate sunt proprietatea autorilor. Utilizarea acestora a fost facuta doar in scopuri de referinta. © ActiveJet