#
< back

Imprimare eficientă doar cu ActiveJet


Efficient printing only with ActiveJet 

Cartușul ActiveJet AH-703BR a înregistrat un dublu success în testul de calitate și performanță realizat de PC World. A fost apreciat ca fiind cel mai eficient cartuș de toner de pe piață. În plus, a primit și titlul de Cea mai bună achiziție. Toate produsele utilizate în acest studiu au fost testate cu atenție de experți inependenți.

Grupul editorial al PC World a testat 12 modele de consumabile alternative pe unele dintre cele mai populare imprimante Brother și HP de pe piață. ActiveJet AH-703BR pentru imprimante HP a fost apreciat pentru că a asigurat imprimarea celui mai mare număr de pagini la cel mai mic cost (doar 0.05 PLN pentru o pagină) dar și pentru imprimarea uniformă. Mai mult, instrucțiunile clare de pe ambalaj precum și instrucțiunile de instalare permit o utilizare rapidă și facilă a produsului. În concluzie, modelul a devenit câștigătorul acestei categorii.

“ActiveJet este una dintre cele mai bune mărci de tonere de pe piață și de aceea avem atât de mult success în testele din acest sector. Ne pasă de calitatea produselor noastre și ne străduim să o menținem la cel mai înalt nivel. Ambiția noastră este să continuăm să îmbunătățim. Satisfacția clienților se traduce în satisfacția noastră iar numeroasele distincții primite dovedesc că ActiveJet este de fapt ”cea mai bună achiziție” din această categorie,” a spus Rafał Ornowski, Reprezentant al Consiliului Director al Managementului ActiveJet.

Pentru mai multe informații despre acest test vă recomandăm revista PC World Nt. 6/2014.

 
Toate marcile inregistrate sunt proprietatea autorilor. Utilizarea acestora a fost facuta doar in scopuri de referinta. © ActiveJet