#
< back

Certificatul M+T acordat de TÜV Rheinland Polska


Cartușele și tonerele color și monocromatice ActiveJet și Actis au primit prestigiosul certificat M+T din partea TÜV Rheinland Polska. Această instituție este un lider pe piața de cercetare și certificare în Polonia. În acest al doilea document foarte important sunt confirmate cele mai înalte standard ale proceselor de producție folosite de ActiveJet. În septembrie, BSI a acordat certificatul ISO9001/14001 pentru procesele de design și producție ale acestei mărci.

Certificatul TÜV Rheinland Polska M+T oferă clienților noștri o informative foarte importantă. În present, numeroase mărci de consumabile apar pe piață. Din nefericire, majoritatea au o calitate îndoilenică, iar acest lucru este în detrimentul întregului sector de produse. Cele care poartă semnul certificării Monitorizare + Testare (M+T), ca în cazul ActiveJet, se disting printr-o calitate deosebită și prin respectarea normelor de siguranță. În același timp, semnul M+T garantează că procesul de producție este monitorizat de TÜV Rheinland Polska și se realizează la cel mai înalt standard tehnic și organizationala declarat Rafał Ornowski, Reprezentantul Consiliului de Administrație al mărcii.

Pentru a obține certificatul T un produs trebuie să îndeplinească cerințele următoarelor standarde internaționale: ISO/IEC 19798, ISO/IEC 19752, ISO/IEC 24711, și ISO/IEC 24712. Mai multe cartușuri și tonere color sau monocromatice de la ActiveJet și Actis au îndeplinit aceste standarde. Numeoși parametri ai produselor au fost analizați. Doar materialele eficiente și ecologice au șansa de a trece acest test internațional strict. Licența este acordată pentru o perioadă de 5 ani.

TÜV Rheinland Polska este un lider de piață în domeniul certificării și a cercetării în Polonia și face parte din grupul international TÜV Rheinland Group, un lider în domeniul acestor servicii. Compania este specializată în certificarea produselor, a tehnologiilor, sisteme de management și personal.

 
Toate marcile inregistrate sunt proprietatea autorilor. Utilizarea acestora a fost facuta doar in scopuri de referinta. © ActiveJet