#
< back

ActiveJet recunoscută de PC World


ActiveJet recognised by PC World 

Participanții la test au analizat nouă modele de consumabile non-OEM compatibile cu unele dintre cele mai populare imprimante disponibile pe piață: patru compatibile cu imprimante Brother și cinci create pentru a fi utilizate cu imprimante HP. Produsele ActiveJet s-au remarcat în două teste. Produsul AH-301BRX compatibil cu HP a fost recunoscut ca "Alegerea Editorului PC World". Autorii testului au apreciat cartușele ActiveJet pentru performanțele excelente obținute în mod constant și pentru claritatea mesajelor de pe ambalaj:
- ActiveJet AH-301BRX este un cartuș negru inkjet cu un plus de volum pentru  imprimantele HP DeskJet 1000/1050/2000/2050/3000/3050. Are o viață lungă și nu permite scurgeri. Instalarea este rapidă și usoară. Producătorul trebuie felicitat pentru ambalajul creat cu multă atenție și pentru includerea unui ghid al utilizatorului, pe care alți producători tind să îl omită.Consumabilele ActiveJet AB-985BN pentru imprimantele Brother au fost numite "Cea mai buna alegere - PC World". Acest produs a obținut punctaj maxim, 10 puncte pentru eficiență și 9,2 puncte pentru raportul cost per pagină. Astfel a înregistrat cel mai bun scor lăsând mult în urmă competitorii. Editorii au prezentat avantajele produsului, după cum urmează:
Datorită volumului mare al acestui cartuș, ActiveJet AB-985BN oferă o eficiență fantastică (…) Trebuie subliniat faptul că acest cartuș este vidat într-o pungă groasă de plastic, introdusă într-o cutie elegantă. Produsul funcționează fără problem cu imprimanta Brother DCP-J313W folosită în acest test. Instalarea nu implică decât îndepărtarea foliei protectoare de plastic și plasarea cartușului în locul dedicat. Cartușul oferă o eficiență impresionantă imprimând 800-900 de pagini la calitate normal cu acoperire 5%.

 
Toate marcile inregistrate sunt proprietatea autorilor. Utilizarea acestora a fost facuta doar in scopuri de referinta. © ActiveJet