#
< back

ActiveJet este alegerea editorului PC World


ActiveJet, lider de piață în domeniul consumabilelor alternative, a primit din nou premiul PC World, în urma testului realizat pe produsele din această industrie. De data aceasta, prestigiosul titlu “Alegerea Editorului” a fost acordat modelului ATB-1030N, compatibil cu imprimantele laser Brother.

Dintre cele șase produse care au fost supuse testelor detaliate, editorii au apreciat produsul ActiveJet în primul rând pentru calitatea peste medie, , foarte asemănătoare cu produsul similar OEM, performanțele deosebite , si funcționarea eficientă. Ambalajul adecvat, informațiile și instrucțiunile clare precum și durabilitatea cartușului au jucat deasemenea un rol important. Testele au fost realizate folosind o imprimantă laser multifuncțională Brother HL-1110E.

Produsele noastre au o reputație excelentă în rândul experților independenți. Suntel foarte încântați că editorii revistei PC World ne-au apreciat din nou. Pentru clienți, aceasta este cea mai bună dovadă a calității și a încrederii pe care o prezintă cinsumabilele ActiveJet. Avem foarte mare grijă de produse în fiecare stadiu al fabricării și le supunem la numeroase teste pentru a ne asigura că oferim doar cele mai bune soluții,a comentat Rafał Ornowski, Reprezentant al Consiliului Director al Managementului ActiveJet.

Ediția de anul trecut a adus două premii pentru ActiveJet: “Alegerea Editorului” pentru cartușul AH-301BRX dedicate imprimantei HP și “Produsul cel mai recomandat de PC World” pentru modelul de cartuș AB-985BN dedicate imprimantei Brother.

* Denumirea OEM a fost folosită cu scop pur informativ.

 
Toate marcile inregistrate sunt proprietatea autorilor. Utilizarea acestora a fost facuta doar in scopuri de referinta. © ActiveJet