#
< back

ActiveJet câștigător al premiului LIDER ÎN DOMENIUL CALITĂȚII, ÎN PREFERINȚELE CONSUMATORILOR - 2014


ActiveJet as the winner of the CONSUMER QUALITY LEADER 2014 programme 

Marca ActiveJet a câștigat din nou medalia de aur în cadrul prestigiosului proiect LIDER ÎN PRIVINȚA CALITĂȚII, DESEMNAT DE CONSUMATORI. În plus, a fost recunoscută ca cea mai bună companie la categoria "Consumabile pentru imprimante", în fața unor producători de consumabile originale ca de exemplu HP sau Brother.

ActiveJet a obținut locul 1 devenind lider în rândul mărcilor care activează pe această piață. Produsele ActiveJet au dovedit că sunt mai bune decât cele originale datorită calității, performanețelor sporite și capacității sporite, oferite de acestea.

Principalul obiectiv al sondajelor realizate în cadrul acestui program în rândul consumatorilor este selectarea Liderilor în domeniul calității serviciilor și produselor. Informațiile strânse sunt și ele un indicator al gradului de popularitate.

Conform participanților la sondajul din acest an, ActiveJet oferă atât cea mai bună calitate cât și disponibilitate sporită și prețuri avantajoase pentru consumator.

"Pentru noi, este un mare succes faptul că suntem cu un pas înaintea concurenței. Suntem onorați că produsele noastre sunt atât de apreciate. Satisfacția clienților înseamnă satisfacția noastră iar acest premiu nu confirmă doar calitatea produselor ci și poziția noastră de lider pe piață, și ne motivează să continuăm să ne îmbunătățim oferta," a declarat Rafał Ornowski, Reprezentant al Consiliului de Administrație al ACTION S.A., compania care deține brand-ul ActiveJet.

Sondajele arată că ActiveJet este cea mai populară marcă de pe piață ce oferă cartușe și tonere de cea mai bună calitate pentru majoritatea tipurilor de imprimante. Participanții la sondaje asociază produsele nu doar cu standardul înalt de calitate ci și cu performanța, dar și cu disponibilitatea sporită datorită prezenței lor în numeroase magazine și puncte de vânzare din întreaga țară.

Marca ActiveJet a câștigat numeroase premii în cadrul unor competiții prestigioase, unde a fost recunoscută pentru produsele sale de cea mai bună calitate. Printre altele, a fost distinsă de către Centrul Polonez pentru Testare și Certificare (PCBC) cu titlul de Calitatea anului în 2007, 2008, și 2009.

Concursul de popularitate este organizat de către grupul editorial al “Strefa Gospodarki”, un supliment național independent al ziarului “Dziennik Gazeta Prawna”. În acest an, sondajul a fost încredințat Universității Jagiellonian din Cracovia. Sondajul a fost realizat pe un grup de 9.499 de participanți; cotele și metodele de testare au fost folosite pentru selectarea participanților. Schema de cercetare a luat în calcul distribuția populației poloneze în funcție de vârstă și sex în conformitate cu CSO 2011.

Vezi diploma

 
Toate marcile inregistrate sunt proprietatea autorilor. Utilizarea acestora a fost facuta doar in scopuri de referinta. © ActiveJet