#
< back

Echipa ActiveJet participă cu entuziasm la Turul Poloniei


TDoi cicliști din echipa ActiveJet și-au demonstrat forța fizică și mentală în cel mai important tur ciclistic din Polonia (și din Europa Centrală și de Est). Paweł Franczak și Konrad Dąbkowski sunt sponsorizați de ACTION S.A. ActiveJet, una dintre cele mai populare mărci de cartușe de imprimantă din Polonia.

Ediția 71 a turului Poloniei a început pe 3 august în Gdańsk. În următoarele zile, echipa poloneză de ciclism sponsorizată de ActiveJet a purtat cu mândrie culorile alb și roșu și a finalizat cu success etapele din Bydgoszcz, Varșovia, Rzeszów, Katowice, Strbskie Pleso și Bukowina Tatrzańska. Ultima etapă a Turului s-a încheiat pe 9 august în Cracovia, iar câștigătorul cursei a fost Rafał Majka.

Tour de Pologne Konrad Dąbkowski s-a clasat foarte aproape de primii 10 (poziția 12) după cea de-a treia etapă care s-a încheiat în Rzeszów. În aceeași etapă, Paweł Franczak și-a demonstrat aptitudinile impresionante desprinzându-se de restul grupului și fiind ajuns din urmă de pluton abia pe ultimii kilometri ai cursei. Hotărârea și implicarea sa au fost admirate de către arbitrii competiției care i-au acordat titlul de Cel mai combativ sportive al etapei. El a urcat pe podium pentru a-și primi titlul și a fost aplaudat de un grup numerous de fani.


Ca și în Tururile anterioare, cicliștii au traversat granite Poloniei: linia de finish a etapei 5 a fost în Strbskie Pleso, în Slovacia, apoi în următoarea zi startul s-a dat din nou în Polonia, în orașul Bukowina Tatrzańska. Cei care s-au bazat pe Președintele Action S.A., Piotr Bieliński, nu au fost dezamăgiți: acesta a făcut o impresie frmoasă câștingând locul 1 în Campionatul Capital Market, parte a Turului Poloniei pentru amatori. Amatorii s-au bucurat de un traseu la nivel de profesioniști (identic cu cel al profesioniștilor), au primit medalii de participare și au avut parte de o experiență de neuitat. Unul dintre concurenții de la categoria amatory a fost Zbigniew Bródka, sportive polonez medialiat cu aur la ski viteză, în cadrul Olimpiadei de la Sochi.

Tour de Pologne Turul Poloniei este unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive din Polonia. În fiecare an este susținut de numeroase instituții și companii iar fanii de pe traseu se bucură de numeroasele atracții ale țării.

“Prezența ActiveJet în Turul Poloniei nu a fost marcată doar de sprijinul acordat cicliștilor. Pe parcursul întregului tur, sportiii au fost însoțiți de autocarul nostru cu hostese care au oferit fanilor numeroase cadouri. Campania de marketinga avut un success deosebit, fanii puteau urca în autocar să vizioneze live anumite etape ale concursului. Autocarul nostru a fost foarte popular”, ”, a declarant Ewelina Woldan-Nowak, Brand Marketing Manger al Action S.A.

Pentru a folosi potențialul pionieratului în marketing prin sport, ActiveJet se concentrează pe susținerea propriei echipe profesioniste - ActiveJet Team. În anii 2012 și 2013, ActiveJet a fost și sponsor principal al clubului de fotbal Legia Warsaw. În present, datorită implicării lui Piotr Bieliński, Președintele Consiliului de Administrație, ActiveJet este sponsorul noii echipe de ciclism, care îi poartă și numele.

ActiveJet Team poartă pe tricouri logo-ul companiei și participă la competiții internaționale renumite transmise live de televiziuni, contribuind astfel la vizibilitatea și recunoașterea mărcii.

 
Toate marcile inregistrate sunt proprietatea autorilor. Utilizarea acestora a fost facuta doar in scopuri de referinta. © ActiveJet