#
< back

ActiveJet este alegerea editorului PC World


ActiveJet, lider de piață în domeniul consumabilelor alternative, a primit din nou premiul PC World, în urma testului realizat pe produsele din această industrie. De data aceasta, prestigiosul titlu “Alegerea Editorului” a fost acordat modelului ATB-1030N, compatibil cu imprimantele laser Brother.


Dintre cele șase produse care au fost supuse testelor detaliate, editorii au apreciat produsul ActiveJet în primul rând pentru calitatea peste medie, foarte asemănătoare cu produsul similar OEM, performanțele deosebite și funcționarea eficientă. Ambalajul adecvat, informațiile și instrucțiunile clare precum și durabilitatea cartușului au jucat deasemenea un rol important. Testele au fost realizate folosind o imprimantă laser multifuncțională Brother HL-1110E.


Produsele noastre au o reputație excelentă în rândul experților independenți. Suntel foarte încântați că editorii revistei PC World ne-au apreciat din nou. Pentru clienți, aceasta este cea mai bună dovadă a calității și a încrederii pe care o prezintă cinsumabilele ActiveJet. Avem foarte mare grijă de produse în fiecare stadiu al fabricării și le supunem la numeroase teste pentru a ne asigura că oferim doar cele mai bune soluții,a comentat Rafał Ornowski, Reprezentant al Consiliului Director al Managementului ActiveJet.


Ediția de anul trecut a adus două premii pentru ActiveJet: “Alegerea Editorului” pentru cartușul AH-301BRX dedicate imprimantei HP și “Produsul cel mai recomandat de PC World” pentru modelul de cartuș AB-985BN dedicate imprimantei Brother.

* Denumirea OEM a fost folosită cu scop pur informativ.

 
 
Toate marcile inregistrate sunt proprietatea autorilor. Utilizarea acestora a fost facuta doar in scopuri de referinta. © ActiveJet