#
Small
Rafał Ornowski, fondatorul mărcii ActiveJet, care aparține companiei ACTION S.A., unul dintre cei mai mari distribuitori de aparatură IT, audio, video și electrocasnice din Polonia.

La sfârșitul anilor ’90, echipamentele electronice (inclusiv imprimantele) nu erau atât de răspândite ca în prezent. Adevaratul boom a avut loc abia la începutul secolului 21. Am început să ne bucurăm de acces facil la Internet și de posibilitatea de a ne scoate singuri la imprimantă fotografiile dorite. Cu toate acestea, posesorii de imprimante trebuiau să investească periodic în noi cartușe de toner pentru a putea folosi aceste aparate. Îmi amintesc foarte bine acea perioadă. Ne gândeam la societatea poloneză și la nevoile oamenilor. Aveam un singur obiectiv: să valorificăm potențialul necunoscut al imprimării și să creem cerneală și tonere de cea mai bună calitate nu doar pentru piața poloneză ci și pentru piața globală, în același timp respectând mediul înconjurător.

Astfel, în 2002, a fost creat brand-ul ActiveJet. Ne-am construit povestea de succes în jurul acestei mărci timp de 12 ani. Suntem numărul 1 în Polonia ca volum de vânzări și bineînțeles ca vizibilitate a mărcii – după cum ne-au arătat numeroase sondaje de opinie realizate în rândul consumatorilor. Suntem certificați de către grupul international BSI Group și de către Instituția germană TÜV Rheinland – ambele monitorizând procesele noastre de producție. . De-a lungul celor peste 20 de ani de activitate ai ACTION, ne-am consolidat poziția nu numai în Polonia ci și în Europa. Acest lucru a fost posibil, printre altele, datorită dezvoltării constante a brand-ului ActiveJet prin know-how-ul companiei și cu ajutorul unei infrastructuri logistice moderne. Încă de la lansarea mărcii ActiveJet, ne-am concentrat pe o abordare integrată pe termen lung pentru dezvoltarea sa, nu numai pentru a asigura cel mai înalt standard de calitate, dar și pentru a asigura protecția mediului și pentru a căuta soluții inovatoare. Am implementat un sistem de management pentru protecția mediului bazat pe cerințele ISO 14001, precum și un sistem de colectare și reciclare a cartușelor goale, susținând numeroase inițiative de protecție a mediului. Mai mult, selectăm cu mare atenție componentele produselor noastre pentru a reduce cât mai mult impactul negativ asupra mediului.

ActiveJet este o companie cu puternice legături în lumea sportului. Susținem tineri sportivi din numeroase discipline încă de la lansarea acetui brand. Standardele înalte ale valorilor sportive se reflectă în activitatea noastră zilnică și în produsele noastre. În ultimii ani, am sponsorizat campioana Poloniei la fotbal, Legia Warszawa, un club sportiv renumit nu doar în Polonia ci în întreaga Europă. În prezent, ne concentrăm atenția pe Echipa ActiveJet, grupul nostru de cicliști profesioniști care participă la evenimente internaționale prestigioase, difuzate pe canale TV din întreaga lume. Membrii acestei echipe sunt cicliști de renume internațional, dar și sportivi tineri la începutul carierei. După 12 ani de marketing al acestei mărci, pot spune cu mândrie că ActiveJet este acum un brand European puternic cu perspective reale de a deveni un brand global.

Rafał Ornowski
Reprezentant al Consiliului Director al Managementului ActiveJet Brand, ACTION S.A.

Produsele ActiveJet respectă toate standardele europene:

  • Sunt disponibile în majoritatea țărilor europene.
  • Fiecare ambalaj este disponibil în mai multe limbi și are inscripționată o certificare. Este creat special pentru clienții din Europa și garantează cel mai înalt standard de calitate.
  • Calitatea europeană a mărcii este deasemenea demonstrată de înregistrarea mărcii ActiveJet în cadrul Biroului pentru Armonizarea Pieței Interne (OHIM) cu sediul în Spania, pentru majoritatea claselor de produse.
  • Majoritatea componentelor de cea mai bună calitate folosite în procesul de producție sunt fabricate în Europa.

Action S.A.ActiveJet este proprietate a ACTION S.A., companie listată la Bursa din Varșovia încă din 2006, unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente IT din Polonia. ACTION S.A. își desfășoară activitatea pe piața poloneză de peste două decenii. Conform unui raport realizat de PART IT Reseller, ActiveJet este în present cel mai popular brand de cartușe alternative de imprimantă din Polonia (conform studiilor pe 2012 și 2013). ActiveJet este renumită datorită calității tonerului dar și a consumabilelor și a articolelor de birotică pe care compania le-a introdus pe piața poloneză. Produsele ActiveJet au trecut cu succes de numeroase teste de calitate realizate de laboratoare independente și au primit numeroase certificate, inclusiv GRCI, IPL RIT (Imaging Products Laboratory). Consumabilele alternative oferite de ActiveJet pentru imprimante sunt certificate din punct de vedere calitativ (ISO 9001:2008 și ISO 14001:2004, emise de BSI Group Polonia) și dețin și certificatul M+T emis de TÜV Rheinland Polonia. Pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor pieței, gama noastră de produse a fost extinsă pentru a include noi categorii: ActiveJet Energy și Accesorii. ActiveJet Energy include atât lămpi fluorescente economice cât și lămpi LED, alternative pentru corpurile clasice de iluminat.

ActiveJet a primit numeroase premii pentru calitatea produselor sale în cadrul unor competiții prestigioase:

2014 – Liderul deceniului, Asul de aur al IT, Liderul calității în preferințele consumatorilor, Laureatul consumatorilor
2013 – Laureatul de Aur al consumatorilor, Premiul Top Brand, Asul de Aur al IT, Brand-ul anului desemnat de studenți, locul 1 în testul cartușelor alternative realizat de revista PC World
2012 – Liderul calității în preferințele consumatorilor, Laureatul de Aur al consumatorilor, Premiul Top Brand, locul 1 în testul cartușelor alternative realizat de revista PC World, Laureatul de argint al consumatorilor pentru produsele de iluminat ale ActiveJet.
2011 – Laureatul de aur în preferințele consumatorilor, Premiul Top Brand, Premiul polonez pentru calitate
2010 – Laureatul de aur în preferințele consumatorilor
2009 – Premiul anual pentru calitate, Laureatul de aur în preferințele consumatorilor
2008 – Premiul anual pentru calitate
2007 – Premiul anual pentru calitate, Premiul pentru Brand Leader

 
 
 
 
Toate marcile inregistrate sunt proprietatea autorilor. Utilizarea acestora a fost facuta doar in scopuri de referinta. © ActiveJet